19.30 Vrijdag 25 april: openingsbijeenkomst voor genodigden in de Plaskerk met aansluitend een samenzijn in het Annahuis; nadere info volgt z.s.m.
09:00 Zaterdag 26 april: matjesmarkt, IDO4U, braderie en standwerkers in het centrum van Raalte. [tot 15:30 uur] Inschrijven kan via info@oranjeverenigingraalte.nl
10.30 Zaterdag 26 april: fietspuzzelrit voor het hele gezin. Starten kan tot 15.30 uur vanaf het Annahuis.
10.30 Zaterdag 26 april: start activiteiten rondom de Plaskerk, waaronder de kinderspelen [tot 15:30 uur]
11:00 De beiaardier van Raalte, Henk Veld bespeeld het carillon van de Basiliek van de H. Kruisverheffing. Tot 12:00 uur.
13:00 DJ wedstrijd. Nadere info volgt z.s.m. [tot 15:00 uur]

Oranjemarkt

De markt vormt een onderdeel van het programma en kenmerkt zich door de volgende onderdelen:

• Matjesmarkt voor de jeugd
  • Goede doelen markt. Diverse organisaties brengen hun doel op een ludieke wijze onder de aandacht.
  • Oranjemarkt. Een commerciële warenmarkt waar diverse ondernemers hun waren aanbieden.
Op de Oranjemarkt is nog plaats voor een aantal deelnemers. De markt is gesitueerd rondom het centrum van Raalte dorp.

Hieraan zijn uiteraard kosten verbonden deze bedragen:
  • Plaats : € 25,00
  • Huur kraam : € 17,50
Opgave is mogelijk door u te melden op info@oranjevereningingraalte.nl ondervermelding deelname oranjemarkt.

Tijdig reageren is geen overbodige luxe want het aantal nog beschikbare plaatsen is gering en op = op !